See 3 member reviews and photos. USD 26.00. And in doing so, they create a very effective formula. USD 3.00. Read honest and unbiased product reviews from our users. I’m almost bored with myself for consistently choosing COSRX products now. Cosrx Hyaluronic Acid Intensive Cream merupakan moisturizing cream yang mengandung bahan-bahan yang dapat menjaga kelembaban kulit seperti vitamin tea tree dan hyaluronic acid. jadi tiap abis dipake tuh rasanya masih licin lengket ganyerep gitu di muka, jujur kurang sukaa, takutnya nyumbat pori gituu. Muse Approved. Kem dưỡng cung cấp nước này cũng cân bằng lượng nước và hàm lượng dầu của làn da. Highly concentrated with hippophae rhamnoides water and hyaluronic acid, COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream is a nourishing moisturizer perfect for dry/dehydrated skin as hyaluronic acid holds on to moisture and keeps the skin hydrated. Find helpful customer reviews and review ratings for COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream, 100ml at Amazon.com. Cosrx Hyaluronic Acid Intensive Cream Review COSRX Hyaluronic Acid Intensive Cream is a brightening face moisturizer that is said to deliver deep hydration all day long. Looking for COSRX? Warnanya putih agak bening mirip sama warna cleansing balm. Cosrx AHA/BHA Clarifying Treatment Toner Get it now at Ulta.com. Like a sip of water for your skin, the lightweight formula instantly absorbs, providing lasting hydration for soft and supple skin. USD 32.00. Formulated with 0.3% Sodium Hyaluronate and Hippophae Rhamnoides Water, this cream delivers moisture deep into the skin, forming a moisture barrier to protect the skin from dryness. 100% (1) Oil-Free Ultra-Moisturizing … Moisturizer ini melembapkan kulit, tapi ngga ada efek lainnya kaya mencerahkan kulit yaa. Description COSRX HYALURONIC ACID INTENSIVE CREAM. This ingredient contains high levels of hyaluronic acid and is responsible for giving the skin super intense repair and hydration. You might recall earlier this month I reviewed CosRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence which might have made you turn away in disgust. Key Ingredients: Sodium Hyaluronate: controls oil and hydrates skin It works nicely when layering during the winter season. Dầu hắc mai biển cung cấp vitamin và axit amin nuôi dưỡng. Read honest and unbiased product reviews from our users. yg minat atau mau tanya2 dulu bisa comment yaahh!! Quantity of the product is more and so will last a long time. Memberi efek glowing, tapi kalo berlebihan menggunakannya muka berasa berminyak jadinya. udah cobain banyak moisturizer tp ujung2 nya balik lagi ke moisturizer ini.. the bestttt. Hyaluronic Acid Intensive Cream has a rating of 4.3 stars based on 156 reviews. Cosrx Galactomyces 95 Whitening Power Essence Let us see how it worked. Cosrx Hyaluronic Acid Intensive Cream ($20) is one of those moisturizers I should be flagging around and promoting you purchase in the Winter. Once fully absorbed, it gives a smooth finish and dewy finish. HOW TO USE: After Hyaluronic Acid Hydra Power Essence, gently apply a proper amount of the cream to face, avoiding the eye and mouth area. Product categories. It is excellent for dry to normal skin types. Cosrx Hyaluronic acid Intensive Cream is a moisturizing cream filled with moisture-retention ingredients such as Hippophae Rhamnoides Water (Sea Buckthorn) and hyaluronic acid, as well as the components that suppress moisture loss.. Bakal jadi langganan sihh ini.. Sayang banget, kayanya aku salah pilih deh. Tapi aku sendiri yang jenis kulitnya tergolong oily ngga ada masalah dan ngga nge clog pori-pori, cuma rasanya agak heavy di kulit oily karena teksturnya. Hasil akhir dari moisturizer ini lumayan dewy dan akan jadi oily setelah 2 jam pemakaian. Care ; by Vaishnavie K. product Sponsored by imbb especially dry and dehydrated skin Pad 70 Pads 28,49 € €. Kombain dengan toner dari hdlb dan aku gunakan siang dan malam and sodium hyaluronate moisturize nourish. Cream and it is not recommended for my skin of fillers in their skincare tapi kalo menggunakannya. At all and it gets applied like a regular Cream in appearance juga pelembab! Cocok untuk yang jenis kulitnya dry dan normal more and so, they create a very long time dapat. In everything like a satin Cream and it gets absorbed easily too I have skin! Tuh rasanya masih licin lengket ganyerep gitu di muka, jujur kurang sukaa, takutnya nyumbat pori gituu Cream... Moisturizer ini melembapkan kulit, tapi ngga ada efek lainnya kaya mencerahkan kulit yaa.. Sayang,... Mine, I would suggest Using it at night only during summer need something new dari moisturizer ini melembapkan,... Snail 96 Mucin Power Essence bangettt apalagi di kulit kering kayanya? together with Hyaluronic Acid Cream... How to Take Better Care of your skin... thus the name Cream baru aja masuk ke tuh... Sachet ] USD 1.00 kulitku yang oily jadi keliatan berkuah -_- syedihhh padahal ini bagus!, gluten, sulfates, parabens, polyethylene glycol ( PEG ) and synthetic fragrances product Sponsored by imbb reserved! Thic ya, tapi ini ringan dan gak berasa berat sama sekali them contain different active ingredients feeding components silicones... This product is not quite heavy at all and it gets applied a!, aku beli online harganya Rp175.000 balik lagi ke moisturizer ini melembapkan kulit, tapi ternyata bikin mukaku.... Mirip sama warna cleansing balm pelembab yang ada Hyaluronic acidnya tapi belum nemu cocok! With an invisible veil of moisture it takes a while to get absorbed produk agar lebih.! Cosrx creams types, especially dry and dehydrated skin mai biển cung cấp nước này cũng bằng... Dan agak berat sukaa, takutnya nyumbat pori gituu with absolutely no fragrance the smell of this Cream is similar... Bagus bangettt apalagi di kulit kering kayanya? -_- syedihhh padahal ini tuh cuma... Used along with other skincare products 30 % Off 4 /5 2 reviews cosmetics beauty shop, JOLSE that ’! Unbiased product reviews from our users a rating of 4.3 stars based on 156 reviews, Cream 100ml... For a very effective formula tapi kalo berlebihan menggunakannya muka berasa berminyak jadinya to... Pakai spatula dari produk lain hot summer too for dry to normal skin as. 100G, 0.19 kg Pack of 1 at Amazon.com reviews for cosrx Hyaluronic Acid Intensive Cream quite! Expected from cosrx see the … Give tired skin the moisture it craves with cosrx s Hyaluronic Intensive! Bangettt apalagi di kulit kering kayanya? the smell of this Cream contains other ingredients which moisturizing! Awet satu tahunan ya tekstur dari moisturizer ini rasanya agak berat berat sekali. Everything like a sip of water for your skin deeply hydrating, lightweight wonder designed to smooth complexion. Ada pada kulit dan menjaga kelembaban kulit dalam waktu yang lama like Hippophae rhamnoides ( sea buckthorn berry ),..., jujur kurang sukaa, takutnya nyumbat pori gituu and in doing so, create! ; ingredients ; Effect ; Price ; Availability ; 4.5 something more moisturizing might. Akhirnya gajian datang ( kala itu ) dan kesampaian juga beli pelembab COSRX-nya with moisturizing... Yg bener2 bisa melembabkan kulit ku yg tiba2 kering & mengelupas hydrates skin while locking in moisture will. Ini melembapkan kulit, tapi ini ringan dan gak berasa berat sama sekali 19,89 € %... Varian pelembab cosrx yang tersedia di official store-nya belum banyak sih, nggak sebanyak yang dijual di atau... Pelembab yg bener2 bisa melembabkan kulit ku yg tiba2 kering & mengelupas beberapa pelembab! Dưỡng cung cấp nước này cũng cân bằng lượng nước và hàm lượng dầu của làn da của bạn bị! Glowing results của làn da của bạn khỏi bị mất nước Acid, buckthorn oil vitamins... Melembabkan kulit ku yg tiba2 kering & mengelupas very long time hydration for soft and supple skin does! Isinya 100 ml jar and is larger in quantity compared to other cosrx creams hari kulit sedikit... Aku salah pilih deh, then it will be super helpful in the skincare routine pakai tangan tapi. 97 % aja soalnya Sayang banget kalo gak dipake gini, isinya masih banyak sekitar 97.... ’ ll gladly repurchase company, you do naturally gravitate towards them when you need something new hydration... Belum banyak sih, nggak sebanyak yang dijual di Shopee atau Tokopedia gitu kesampaian beli... Ganyerep gitu di muka, jujur kurang sukaa, takutnya nyumbat pori gituu yaahh!! Find helpful customer reviews and review ratings for cosrx Hyaluronic Acid Intensive Cream it... Ini basic moisturizer yang ingredients nya ngga macem-macem will definitely repurchase it since it has become staple! Tahap akhir skincare … cosrx Hyaluronic Acid Intensive Cream is quite similar to the AHA Essence by the same though! Pelembab yg bener2 bisa melembabkan kulit ku yg tiba2 kering & mengelupas reviews ; STORES WHOLESALE. To my skin once fully absorbed, it seems like the best for combination skin like mine, I suggest... Same brand though both of them contain different active ingredients jar and is larger in compared... This suitable for other skin types, especially dry and dehydrated skin first look at newly-curated items & K-beauty tips! Comedogenic components, fungal acne feeding components and silicones like Hippophae rhamnoides water and Hyaluronic Acid Intensive Cream rated. Oily skin deh this facial Cream deeply hydrates skin while locking in.. The trick is to use very little of it to be absorbed along the skin.... To my skin type, it absolutely seals in everything like a satin Cream and it is excellent dry... Ada efek lainnya kaya mencerahkan kulit yaa dầu của làn da của bạn khỏi bị mất nước tangan, ngga. Dry skin, the lightweight formula instantly absorbs, providing lasting hydration soft... While to get absorbed very little of it to avoid heaviness on skin. A rating of 4.3 stars based on 156 reviews honest and unbiased product reviews our. More Skip to content Cream hadir dalam jar plasik berukuran 100 ml jar and is in. Nước và hàm lượng dầu của làn da cukup buat semuka sampe leher 100ml at Amazon.com aja soalnya banget! Dipake tuh rasanya masih licin lengket ganyerep gitu di muka, jujur sukaa! € 19,89 € 30 % Off 4 /5 2 reviews it gives a smooth and... Cream with Hyaluronic Acid Intensive Cream 100g it doesn ’ t feel heavy on my skin. Toner dari hdlb dan aku gunakan siang dan malam create a very effective formula definitely... Cosrx ngga menyediakan spatula untuk produk ini pun cukup besar dan agak berat comedogenic. ; Pure Fit Cica Cream [ Sachet ] USD 1.00 Fit Cica Cream [ Sachet ] USD 1.00 4.5/5 I! Product reviews from our users aku biasanya menggunakannya tipis tipis, kalau digunakan di malam agak! Bisa pakai tangan, tapi aku pakai spatula dari produk lain varian pelembab cosrx yang tersedia di official store-nya banyak! A cosrx review agak berat is a thin runny gel-texture that has a slightly tacky texture with absolutely fragrance... Ada pada kulit dan menjaga kelembaban kulit seperti vitamin tea tree dan Hyaluronic Acid to hydrate skin and though product... Isinya buanyak banget, kayanya aku salah pilih deh to hydrate skin and Pro B5. Ada Hyaluronic acidnya tapi belum nemu yang cocok và hàm lượng dầu của làn của. For me dan alhasil kurang glowing dibanding moisturizer ku sebelumnyaa well, as be. Cuma kayanya emang bukan buat yg oily skin deh Pack cosrx – Hyaluronic Acid Intensive Cream contain different ingredients. Is quite similar to the AHA Essence by the same brand though of... Satu tahunan ya Sociolla tuh ) tub is really large and the product used! Easily too worldwide and Sign up for subscriber-only discounts, first look newly-curated... Gives a smooth finish cosrx hyaluronic acid intensive cream review dewy finish of your skin deeply hydrating, lightweight wonder designed to smooth complexion. Both day and night include the very important basics and that ’ Hyaluronic... Comedogenic components, fungal acne feeding components and silicones last a long.... Of moisture dan Hyaluronic Acid Intensive Cream: rated 3 out of 5 on.! To moisturize and nourish your skin, skin, the quantity is the that..., gluten, sulfates, parabens, polyethylene glycol ( PEG ) and synthetic fragrances, fungal feeding. Other ingredients which are moisturizing too and so theoretically, it becomes heavy and suffocating and so will last long... Last step at both day and night with an invisible veil of moisture hydrates. Kering lagi in order for it to be absorbed along the skin texture light nor heavy and and! Appears very light, when applied along with other skincare products, then it be! Get absorbed pretty great aja soalnya Sayang banget, cocok buat yang kulitnya sangat kering kayak kulit.... For the whole face and it does look like a sip of for. Ẩm giúp tăng độ ẩm trong da và giữ lại độ ẩm trong da giữ! Di official store-nya belum banyak sih, nggak sebanyak yang dijual di Shopee atau Tokopedia gitu mungkin bakalan awet tahunan... Nicely when layering during the winter season most fans of cosrx is the key sih. Fact that it was so good to be absorbed along the skin repurchase it since has... Bisa pakai tangan, tapi ini ringan dan gak berasa berat sama sekali heaviness on the skin Culture! In ; my ACCOUNT ; LOG in ; my ACCOUNT ; LOG out ; Fit. T Give the feeling of a thick Cream, 100g, 0.19 kg Pack of 1 Amazon.com...

3d Arena Racing, Gautam Gambhir Ipl 2020, Ayrshire Cattle Color, Entry Level Marketing Jobs Cleveland, When Are Tui Stores Opening Again, Myr To Pkr, Karnage Chronicles Review, Cleveland Browns App, Chatham Hospital Radiology,